Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Värmland!

jul 6, 2013 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_2528 IMG_2526

Såhär fint är det hos min mamma, blommor överallt och små gångar och portaler.
En sak som är obligatorisk när jag är hemma är att åka till mormor i Kristinehamn och är det sommar måste man dessutom åka till skärgården, så det gjorde vi!

IMG_2532

Vi gick till Sjöjungfrun, där de har världens godaste fisk!

IMG_2535
Titta bara!

IMG_2534 IMG_2533
Mormor och mamma va fräsiga och vi kände oss ytterst somriga och semestriga.
Sen åkte vi hem och sov middag innan vi drack kaffe.
Fin sommardag i alldeles ypperligt fina Värmland!

IMG_2531

1 kommentar

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...