Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Vecka!

jan 14, 2013 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Det här kommer minst sagt bli en händelserik vecka. Den kommer nämligen avgöra hur min närmsta framtid kommer se ut!

Det här är mitt schema för veckan:

Måndag: Suga ut det sista av min tid i Karlstad, dvs spendera den i soffan med mamma!
Tisdag: Då åker jag hem till Värnamo igen, med skräckblandad förtjusning. Jag är livrädd för hur det kommer kännas att komma hem till en vardag som är allt annat än som vanligt.
Då ska jag dessutom gå tillbaka till kontoret i några timmar och skriva ett tal som ska läsas upp på min pappas begravning.
Onsdag: Det här blir stora ”komma-ikapp-dagen”. Jag har en hel hög med beställningar som lagts på hög under den här månaden som jag nu måste gå igenom. Så här blir det låst kontordörr och jobb hela dagen.
Torsdag: Det här är antagligen dagen då jag får reda på hur det gick i Stockholm! Nu är arbetsprover och intervjun avklarad så nu är det bara att hålla tummarna.
Fredag: Här måste jag nog fortsätta med beställningar och försöka få lite ordning på möten och annat inför våren. mycket har som sagt fått vänta under den här månaden och det måste jag ta tag i nu.
Lördag: Då ska jag gå på Erikshjälpen med min man och resten av dagen tänker jag spendera med att pyssla!
Att måla om ett skåp står överst på att-göra-listan och jag har längtat så himla mycket efter att få komma hem och pyssla med min man igen!
På kvällen ska jag träffa mitt tjejgäng och dricka vin och prata om allt som hänt. Har inte sett dom sen 1 december, det är ju helt galet!
Söndag: Då ska jag bara hångla med Emil. Hela dagen. Punkt.

5 Kommentarer

 1. jag tänker på dig massor. din situation. jag försöker förstå hur det kan gå att överleva. går nog inte att förstå om man inte varit där. skickar ett gäng med styrka. och tackar för all inspiration jag får och fått genom din blogg. till alla möjliga sorters pyssel. jag ritar, syr, småpysslar med målargrejer osv. jättetack. du är dessutom råsnygg! 🙂
  kram

 2. Oj, oj, intensiv vecka med stor spridning på göromålen. En del jobbiga saker och andra betydligt roligare och lättare. Lycka till och hoppas det går bra när du får svar från Stockholm. Fingers crossed!

 3. Bra plan!
  lycka till med allt 🙂

 4. Det låter helt strålande! Hoppas allt går bra och att du får en fin vecka!
  Kram

 5. Är så nyfiken på hur det kommer gå nr du får svar angående det spännande jobbet! Jag kan inye föreställa mig hur det är att skriva ett tal till sin pappas begravning, men oavsett är jag söker på att vad du än säger så tittar din pappa ner på dig och kommer att vara oerhört stolt över dig och finnas med dig precis hela tiden!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...