Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Vecka!

dec 19, 2017 | Allmänt, Tankar och Vardag | 1 kommentar

Jag är färdig med julbeställningarna nu, eller rättare sagt, det jag LOVAT att jag ska hinna har jag gjort klart. Resten får faktiskt vänta tills nästa år.
Jag känner mig lite nere, det gör jag alltid efter storslagna saker. Att vara i Umeå och Musikhjälpen var en sån där stor sak som kräver mycket energi och tankekraft från min sida och då blir jag alltid lite ledsen efteråt av någon anledning.
Kanske beror det på att livet är så maxroligt för en liten sekund att man efteråt känner sig helt tom?
Efter min och Cissis releasefest i höstas grät jag i flera dagar. Jag hade mitt livs bästa kväll och kände mig så hög på livet att verkligheten kändes så himla grå när det var över.
Underligt det där.

Men nu är det i alla fall en sån där grå period igen för att hinna klart med beställningarna till jul ligger alltid över mig som en blöt filt fram till jul och när det sen är klart blir jag alldeles vimmelkantig av trötthet.
Samma sak varje år.
Så den här sista veckan innan jul ska jag bara försöka njuta och inte vara tvungen till någonting.

Jag har precis börjat på en ny stor teckning, bara för att det är roligt. Ännu ett motiv från SVT serien vår tid är nu, som är så jäkla genialisk och superfin på alla sätt. Väldigt inspirerande.

Annars så hörde jag av mig till min frisör som lovade att pigga upp mig med lite ny färg i håret innan jul, så det ska jag hinna med på torsdag tänkte jag.

Mina julklappar är färdigköpta och inslagna, granen är klädd och allting är fixat och klart.
Så nu måste jag försöka släppa ner axlarna.
Det ordnar sig.
Andas bara…

1 kommentar

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...