Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Vecka!

aug 20, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Den här veckan jobbar jag bara idag och halva dagen imorgon, sen blir det en veckas semester för min del!
Vi ska ju bila till Piteå, vilket innebär en jäkla massa timmar i bil, på väge, i skogen och vid havet. Som jag längtar!
Vi ska stanna på alla roliga loppisar, hälsa på alla vi tycker om längs vägen och sen avsluta det hela med ett hejdundrandes bröllop i Piteå!

Detta innebär att bloggen blir en smula tyst, jag har nämligen inte lyckats med konststycket att kunna blogga med wordpress i mobilen. Vette sjutton vad som är fel men jag får det inte att funka iallafall.
Så nu jobbar jag av alla deadlines jag har till den här veckan, tecknar så många kalenderflickor jag bara hinner (fast alla mina tuschpennor är slut så jag måste bunkra upp när jag kommer till Uppsala) och sen ska jag posta allt som måste iväg, packa det sista och sen far vi!

Det fina med att komma hem sen, är att jag har klipptid på tisdag och vips så ryker mitt hår. Äntligen ska jag bli korthårig igen. Jag tror det kommer göra mig gott!

1 kommentar

  1. Passerar ni norra Värmland får ni gärna stanna till på en kaffe. Men jag är inte hemma förrän på lördag. Kram Marie

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...