Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Vilda Dag!

mar 7, 2012 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Min vän Bysse har passerat 30 strecket, detta firades med äventyrsdag i Halmstad!

Bysse, som inte visste om att vi skulle komma (även om han lyckades räkna ut det) blev väldigt glad!

Vi började med laserdome! Sjukt roligt, det var tjejerna mot killarna och vi vann överlägset (även om killarna skyllde på hundraelva olika saker efteråt)

Sen var det dags för elektriska tjuren. Födelsedagsbarnet va först upp.

Kristin höll i för kung och fosterland!

Emil var bäst, det berodde nog på ostbåge-stilen.

Jag var sämst. Som alltid.

 

Sen boxades vi! Lönnblom va taggad!

Vissa tog i väldigt hårt.

Andra hade inga problem med att knocka sin flickvän.

Jag flög som en vante tills byxorna sprack!

Emil försökte skyla mig.

 

Sen brottades vi!

Jag kände mig redo för beach 2012!

Det var allt för den här gången!

Imorgon är det min tur att fylla år!

4 Kommentarer

  1. Haha älskar sista bilden. Klockrent!

  2. Gud vad härlig du är som bjuder på rumpbilden 🙂

  3. Hahaha! Ja det har man vart med om ett par gånger (dock inte att dom spruckit mitt under en boxningsmatch)

  4. Jag har följt dig nu i vad kan det vara, 3-4 år. Tror du precis hade träffat Emil då. Jag kommenterar aldrig (bortsett från någon enstaka gång) men idag fick jag lust att bara säga att du inspirerar mig! Jag har alltid gillat att teckna och tack vare dig hittade jag pro makers. Jag kopierar vilt dina teckningar även om mina blir hundra tusen gånger sämre. Men jag gillar också ditt sätt att vara helt egen, hälften av gångerna älskar jag det du gör/stilen och hälften av gångerna är jag väl mer tveksam men det spelar ju ingen roll. Min son döptes till Emil faktiskt (visserligen inte efter din kille) och jag ska också gifta mig i sommar. Och sen är jag ju värmlänning och precis som du äääälskar jag ju detta underbara landskap. Men jag har koll på Värnamo också för där bor min storebror 🙂 Okej, slut på rörig kommentar, skulle egentligen bara säga att jag gillar dig .

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...