Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Weekendkläder!

apr 24, 2018 | Kläder | 4 Kommentarer

En av de bästa sakerna med att åka bort är att planera vad man ska ha på sig. Jag vet, så himla ytligt, men jag älskar den biten!
Nu är det bara två veckor kvar tills vi åker till Gdansk och i mitt huvud kommer det vara strålande sol hela helgen och så är det med det. Man kan ju inte föreställa sig ren, det går ju bara inte.
Jag satte ihop ett collage med saker i min garderob som jag tänkte packa ner:

* Rodebjer kaftan (såklart, kan ju inte åka någonstans utan den!)
* Brun prickig klänning från Mango
* Väska från BaooBaoo
* Runda solglasögon från Ray-Ban (jag fick tag i ett par till slut, på den bästa sidan på Facebook, Labels We Love)
* Skor från Blankens (jösses vilka skavsår jag hade av dessa i början, nu är det mina absoluta favoriter!)
* Kortare kaftan från Åhlens
* Bekväma strosa länge skor fån Adidas
* Randig baddräkt från &otherstories (verkar vara slutsåld nu)
* Färgglad tunika från H&M´s Garden Collection
* Ryggsäck från Artilleriet. Man måste alltid ha med sig en ryggsäck när man ska gå mycket, det är sen gammalt.
* Min finaste plånbok från Kajsa Boman

Sen måste jag nog packa med någon form av jacka, stickad tröja och gravidjeans också, men det var inte tillräckligt fint för att hamna på bild.
Alltså jag är så pepp på den här resan! Dessutom har jag klipptid precis innan, så allting är noga uträknat för att det ska bli så bra som möjligt. Can´t wait!

4 Kommentarer

  1. Klänningen från Mango!!! Min absolut bästa modell, råkar du eller någon som läser denna kommentar, veta vad den kallas? Liksom, vad söker jag på för att få upp klänningar i denna modell?!?

    • Den heter Julia faktiskt! Jag stod och försökte välja mellan tre klänningar på Mango, och när jag insåg att den ena var döpt efter mig (nåja) så var det lite lättare att välja 😉

      • Ahhhh, men Gud, nu fattade jag vad du skrev! Läste för hastigt. Hmm, vet faktiskt inte om just den modellen heter något speciellt, men vissa 50-talsklänningar (i typ swingmodell) kan ju vara lite snarlika.

        • Tack! Är det 50-tal alltså? Får testa att googla lite!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...