Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Årets Färgglada Outfits!

dec 23, 2012 | Kläder | 8 Kommentarer

Nu har min dator och mina pennor landat i Karlstad, så nu kan jag uppdatera bloggen som vanligt igen!
Jag stannar som sagt i Karlstad på obestämt tid så numera jobbar jag från mitt gamla flickrum med utsikt över snöiga åkrar och lador. Fint!

Både Emil och min storebror är här så vi städar och rensar i mina föräldrars källare, sl’nger gamla lådor med skräp och läser gamla kärleksbrev man fått i högstadiet. Känns så skönt att rensa och slänga, som att man blir alldeles lätt och ren efteråt när det väl är gjort.
Hittade dessutom en massa fint porslin som jag hade glömt bort att jag ägde och fina tavlor till vår loge!

Det senaste på bloggen har varit så mörkt och sorgligt, så nu behövs det lite färg! Jag har satt ihop ett litet färgcolloage ungefär hur jag sett ut under året. Mer färg åt folket!

8 Kommentarer

  1. Älskar den röda klänningen!

  2. Du, trots allt du är med om nu så önskar jag dig en fin julafton med mycket kärlelk å värme å på toppen av det en massa härliga skratt! Hälsar en läsare som e ganska skrutt på att lämna kommentarer 🙂

  3. Härligt med färg! Själv är jag sådan som vill klä mig i färg, men det slutar alltid med att jag är helsvart.

    Hoppas du får en fin jul med dina kära!

  4. hjärta prickar!

  5. Du är ju söt som en karamell! Å hur kan man passa så bra BÅDE i blont och brunt hår?! Helt omöjligt att avgöra vilket som är snyggast…

  6. Nu blev jag lite glad 🙂

  7. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  8. Å du är så fin! Älskar outfiten med de mörka jeansen och den rödrutiga ärmlösa skjortan. Väldigt rockabilly-ish:)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...