Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Arga Anna!

aug 15, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

hund

Både Sandra och Clara hade en så rolig arg-lista, så tack för lånet i efterhand!

Obehagligaste jag vet: Åka bil/buss med skitfulla personer. Det här är min största skräck, skyr alla nattbussar som pesten. Peta bort fasttorkad, utspottad tandcreme i handfatet. Oberäkneliga personer på tunnelbanan. Då går jag av och går hellre tvärs över hela Stockholm än sitter kvar bland massmördare och psykopater.

Absolut inte min killtyp: Killar som inte har något vax eller annat i håret, som bara har flygigt nyduschat hår, i 99% av fallen så jäkla fult. Killar i piké. Killar utan hår. Killar med små händer. Killar med ”allvädersskor” till vardags. Killar med de där gamla 90-tals finskorna som hade fyrkantig tå. Killar som bara pratar om sin karriär och hur bra det går. Blyga killar som inte vågar ta för sig. Killar utan personlig stil, som har rutig skjorta som alla andra och ser precis ut som vem som helst. Ohändiga killar.

Äckligaste mat jag vet: Kalles kaviar. Chevré. Alla former av gröt. Rödbetor.

Blir arg på: Människor som stannar precis ovanför rulltrappan och kollar var de ska gå, FLYTTA DIG DITT KLAPPTRÄ! Telefonförsäljare som vägrar ta ett nej, jag har börjat lägga på istället.

Sämsta bok jag läst: Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden. Den här läste vi i bokklubben och jag klarar inte av såna här lättsamma böcker helt utan djup. Som en romantisk komedi, med andra ord bara slöseri med tid. Jag vill bli påverkad, annars får det va.

Något som får mig att byta radiokanal: P3 (förutom morgonpasset för det är ganska okej) Cissi var med nyss och pratade om vår bok så då lyssnade jag såklart, men fick kämpa för att inte stänga av för satan vad de tjatar och pratar i munnen på varann och gapar och har sig. Orkar inte. Med vänlig hälsning/ gammal person.

Sist jag ville ta till knytnävarna: När människor kallar Anders Borg för mänsklig som kallar tjejer hora.

Sämsta serien jag nyligen sett: Ser ju aldrig på serier just för att jag inte orkar sätta mig in i en massa karaktärer. Så jag undviker allt för att slippa bli besviken.

Fulaste plagg jag vet: Tights med spetskant längst ner. Sen är det så himla fult att ha jeansjackan/skjortan sådär på halvkant som alla modebloggare har nu, så den ser ut som den ska hasa av nedåt. Ser ju skitdumt ut.

Äckligaste drycken: Oboj. Skulle aldrig kunna dricka ett glas oboj utan att få kväljningar.

Det skriker jag när jag blir arg: F***a

1 kommentar

  1. Började läsa samma bok igår (Lilla bageriet, alltså) och är ungefär 50 sidor in i den. Känner redan att jag längtar tills den är slut..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...