Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Att Bestämma Sin Image!

feb 23, 2017 | Kläder | 6 Kommentarer

Den 20:de mars ska jag upp till Stockholm för att fotograferas med mitt förlag.
När jag fick frågan började tankarna genast snurra. Den här bilden blir ju den folk som är intresserade av att skriva om mig eller jobba med mig kommer se. Dvs, hur faen ska man se ut?!

Jag började med att maila den bästa sminkpersonen jag känner i Stockholm och frågade om hon hade tid att lägga sin magiska touch på mitt ansikte och det hade hon, yaaay! Så det var helt klart en bra början.
Men nu är det ju kläderna kvar då.
Hade jag fått välja det finaste jag äger så hade jag utan tvekan tagit min gröna prickiga Rodebjerkaftan, men vill ändå inte känna mig så utstuderad om ni förstår, liksom Tomas DiLeva-aktig.
Tänker att jag måste känna mig bekväm, avslappnad cool är tanken.
Men vad tusan har man då?

Härom dagen hade jag på mig svarta 501:or och svart oversize skjorta med knyt på magen och Josefina på jobbet sa att så borde jag se ut. Men när jag frågade Emil tyckte han det var tråkigt.
Åhhh dagens i-landsproblem!
Men jag har ju även blusen från Rodebjer, denna, så jag kan kanske kombinera dom två och ha den och 501:orna?

Ja ni förstår ju, stora världsomvälvande problem helt klart…..

IMG_0951

6 Kommentarer

  1. Snälla, kan du inte ta lite bilder på förslag så får vi i blogge se? Kanske rent av rösta? I slutändan är det ju bara att skita i oss och göra som du vill. 🙂 Egentligen spelar det ju ingen roll vad du har för kläder för allt det du väljer är ju en del av vem du är. <3 Det kommer bli hur bra som helst! ser fram emot att få köpa din bok sen.

  2. Tycker du skall ta kaftanen som du sydde själv, med svalorna! DU är så fin i den, den är lite kulturig, både kvinnlig och tuff samtidigt som den är avslappnad, och så har du ju gjort den själv!

  3. Hej! Ser att någon redan skrivit om den fantastiska kaftanen du och din mamma sydde, instämmer helt, adda gärna ett par svarta jeans el tights och ha den lite halvknäppt om det funkar, eller ett skärp till i midjan? Lägg gärna ut lite olika förslag så röstar vi ???? Lycka till och grattis till boken! PS Vem är författaren? DS

    • Mjaaa kanske, men känner att jag kanske kommer känna mig utklädd?

  4. Har du kaftanen i grönt också? Var det inte den svarta du fick tag på + grön topp?
    Jag tycker du ska ha svart tröja med rund vit krage som tittar fram (vill minnas du lagt upp bild på det nånstans?) Klassiskt funkar alltid bäst i längden, även om det känns trökigt! Poppa möjligtvis till det med ngt smycke/stort örhänge, men inte mer.

    • Japp fick tag i båda! Så har både den gröna och den svarta (och inga pengar)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...