Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Att Bryta Ihop Och Komma Igen!

maj 19, 2016 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Igår när jag vaknade så kände jag bara nej, det här går inte. Den här dagen kommer inte funka.
När jag lämnat Knut på dagis ( i mjukisbyxor och flottigt hår) så åkte jag raka vägen hem igen och la mig i sängen.
Sen sov jag. Sov och sov och sov.
Har känt i flera veckor att jag liksom ligger back. Måste få komma ikapp.
Det försökte jag med igår.

När jag sovit bort förmiddagen kom jag på den briljanta idén att göra chokladbollar. Bästa botet mot depp och håglöshet. Det är sen gammalt.
När jag bakat klart och käkat upp hälften så placerade jag min arma kropp i soffan och där satt jag resten av dagen och tyckte oerhört synd om mig själv som tappat livsgnistan.

Jag har haft några sådana här dagar senaste tiden.
Jag får det ibland när jag har mycket att tänka på. Jag är väldigt ovan vid stress och blir väldigt sällan stressad så när jag får lite för mycket i huvudet så svämmar alltihop över och då måste jag ligga raklång och titta i taket tills jag blir människa igen.

Idag känner jag mig bättre och är tillbaka i ateljén igen. Men känner mig fortfarande så HIMLA trött. Kan inte förstå hur man kan vara så trött hela tiden?
Jag hade lätt kunnat sova en vecka i streck….

Senaste helgerna har vi varit iväg på något hela tiden. Även om jag tycker det är roligt så gör det att min hjärna inte hänger med och blir alldeles slutkörd.
Den här helgen har vi avbokat alla planer vi har. Förutom att vi ska byta ytterdörr (den lilla detaljen…..)
Men på söndag, då, dååååå ska jag bara vila mig (och gå på loppis, fast det är ju mer i terapisyfte)

sänggavel

4 Kommentarer

  1. Åh, jag känner så väl igen mig i detta! Jag reagerar likadant när det har varit för mycket inbokat, även om det är trevliga saker. Bra att du rycker i bromsen och bokar av! Ta hand om dig!

  2. Jag trodde jag var ensam om att vara så himla trött. Visst jag har jobbat i trädgården och med hobby odlingen. Det ger energi det gör det. Men jag har inte lust med så mycket mer. Ska vila i helgen. Hoppas nästan på regn, vill ligga i sängen och läsa och sova. Maj är en hektisk tid. Men oxå väldigt härlig. Tack för en mycket bra blogg.

  3. Men åh, känner igen mig! Tycker det blir så när jag varit överstimulerad och lite stressad en längre period. Hoppas du får vila ikapp i helgen! Tycker det brukar hjälpa att ha oplanerad tid att se fram emot. Ta hand om dig! Kram

  4. Hoppas helgen varit skön och vilsam. Och att du gjorde något litet fynd på loppisen!
    Ha det gott!

    PS Helt underbar tapet!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...