Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Att Vara Snäll Mot Sig Själv!

feb 14, 2017 | Pyssel, Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_1176

Jag ställde in mitt möte i Stockholm och låter istället jobbet med boken ta den tid det tar, istället för att stressa fram något.
Jag hade satt upp deadlinen för mig själv (fast jag egentligen har mer tid) men inser nu att det inte kommer gå. Det är för många människor inblandade.
Så nu känns det genast lite lättare att andas.
Ett stressmoment mindre.

Jag har också skickat ut min ömma moder på tygshopping (eftersom tygbutiken i vår stad lagt ner) så nu har hon köpt tre meter viskos, så jag kan unna mig lite tid framför symaskinen.
Det var så väldigt längesen men när jag såg att Anna Neah hade sytt en kimono blev jag sugen på att testa.
Som ni vet vid det här laget är jag ju dödsförälskad i den gröna Rodebjerkaftanen så jag tänkte att jag ska försöka ändra lite på kimonomönstret så jag får till kaftan-varianten.
Vi får väl se hur det går men det ska i alla fall bli så skönt att få sy igen. Och till mig själv dessutom!
Jag valde det här tyget, från Ohlssons tyger, med svalor på.

Har kollat igenom min kaledner och insett att jag/vi är fullbokade till typ april och sånt gör mig också stressad.
Så nu när den inplanerade Stockholmshelgen får vänta, så fick jag helt plötsligt lite lugn och ro.
Det behövde min hjärna.
Och jag.

Då ska jag sy (och uppenbart städa arbetsbänken där jag syr, som just nu ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig) och äta väldigt mycket lösgodis.
För det är jag faktiskt värd.

1 kommentar

  1. Hei Anna! Jeg har funnet bloggen din via Krickelin, og jeg liker deg! Haha 😉 Du blir en av de faste jeg kommer til å følge, eller en av de jeg catcher opp på når jeg ikke har lest noen blogger på en stund. Hurra og takk! Ha en finfin dag!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...