Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Att visa det finaste man har.

sep 11, 2020 | Allmänt | 1 kommentar

Nästa helg ska jag ta med mig en av mina bästa kompisar till stugan.
Det känns så himla stort och pirrigt att visa det finaste man har för någon man tycker mycket om.
Som att ta hem en ny kille och presentera för föräldrarna och verkligen vilja att de ska gilla honom!

Vi åker härifrån tidigt på fredag morgon och tanken är att vi ska spendera dagen i Karlstad. Min favoritstad!
Jag hoppas vi börjar med en god lunch, antagligen sushi för det vet jag att hon gillar.
Sen titta i affärer, länge, utan att någon stressar eller måste vidare.
Handla för mycket, i påsar med snörhandtag. Det är nått visst med dom.

Jag hoppas vi hinner förbi Jiffis smart fashion i Haga, sen vidare ut mot inre hamn.
En öl i solen, medans kaffet rostas inne på Löfbergs lila så hela staden luktar kaffe. Se ut över Vänern.
Hemma.

Sen Åhlens. Alltid Åhlens, för barnkläderna och Carin Wester.
Träffa mamma en snabbis, ge henne en blus hon ska få av mig och kanske har hon stickat färdigt västen jag önskat mig?
Sen styr vi mot stugan.

Lilla grusvägen, gräsbacken mot stugan. Låsa upp och allt är sig likt.
Mitt ställe.
Visa runt snabbt och sen ta en flaska vin, två glas och en filt under armen. Får inte missa solnedgången på bryggan.

När solen sjunkit ner i horisonten går vi hem, med påfylld vattendunk och tom vinflaska.
Borsta bort alla döda flugor och torra myror ur sängarna.
Godnatt min vän, imorgon åker vi på loppis.

1 kommentar

  1. Låter underbart! Hoppas ni får det fantastiskt och ja påsar med snörhandtag är verkligen något extra :

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...