Att visa det finaste man har.

sep 11, 2020 | Allmänt | 1 kommentar

Nästa helg ska jag ta med mig en av mina bästa kompisar till stugan.
Det känns så himla stort och pirrigt att visa det finaste man har för någon man tycker mycket om.
Som att ta hem en ny kille och presentera för föräldrarna och verkligen vilja att de ska gilla honom!

Vi åker härifrån tidigt på fredag morgon och tanken är att vi ska spendera dagen i Karlstad. Min favoritstad!
Jag hoppas vi börjar med en god lunch, antagligen sushi för det vet jag att hon gillar.
Sen titta i affärer, länge, utan att någon stressar eller måste vidare.
Handla för mycket, i påsar med snörhandtag. Det är nått visst med dom.

Jag hoppas vi hinner förbi Jiffis smart fashion i Haga, sen vidare ut mot inre hamn.
En öl i solen, medans kaffet rostas inne på Löfbergs lila så hela staden luktar kaffe. Se ut över Vänern.
Hemma.

Sen Åhlens. Alltid Åhlens, för barnkläderna och Carin Wester.
Träffa mamma en snabbis, ge henne en blus hon ska få av mig och kanske har hon stickat färdigt västen jag önskat mig?
Sen styr vi mot stugan.

Lilla grusvägen, gräsbacken mot stugan. Låsa upp och allt är sig likt.
Mitt ställe.
Visa runt snabbt och sen ta en flaska vin, två glas och en filt under armen. Får inte missa solnedgången på bryggan.

När solen sjunkit ner i horisonten går vi hem, med påfylld vattendunk och tom vinflaska.
Borsta bort alla döda flugor och torra myror ur sängarna.
Godnatt min vän, imorgon åker vi på loppis.

1 kommentar

  1. Låter underbart! Hoppas ni får det fantastiskt och ja påsar med snörhandtag är verkligen något extra :

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer 

Sånt Jag Längtar Efter!

Elsa Billgren skrev ett så fint inlägg om att längta efter saker. Jag insåg att jag längtar efter massor, tex detta, högt och lågt: Känslan när mitt tåg rullar in på Stockholms central på fredag och jag vet att resan gått bra. Jag älskar att vara iväg men hatar att...

Inuti mitt huvud.

Nu har jag ätit mina mediciner mot nacken i snart tre veckor. De har gradvis ökat dosen för att komma upp de det jag har nu.Jag hatar den. Jag hatar den här medicinen så innerligt.Den gör att min hjärna känns trög, att min tidigare snabba käft är förlamad och att jag...

Hur landet ligger!

Jag har verkligen glömt bort hur det är att blogga på daglig basis, glömmer bort att jag ens har denna blogg. Men nu så!Tänkte berätta lite om hur landet ligger just nu:Min status med nacken är att den extrema huvudvärken har lugnat sig och numera mer ligger som ett...