Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Bebisridån!

jun 11, 2013 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

Nu har flera stora bloggar gått ut med både missfall och barnlöshet, om längtan och förtvivlan och det känns så himla fint!
Såklart inte fint att folk får missfall eller har svårt att få barn, men fint att det äntligen pratas om det!
Då kanske man slipper känna sig så ensam, så misslyckad och så totalt isolerad från resten av världen.

Här kan du läsa Louise text om missfallet och här Fridas fantastiskt bra skrivna text om hur det känns att kämpa med att bli gravid!
Min egen text hittar du längre bak i arkivet, om du inte redan läst den.

IMG_1736

 

6 Kommentarer

 1. tack för länkarna, det blev plötsligt lite enklare att andas igen.

 2. Hej, jag är en nygift 25 åring som nyligen har fått diagnosen endometrios och kanske inte heller kan få barn. Det var väldig fint att få läsa din text Anna! Tack så mycket för att du brättade!

 3. Sant! Det behöver verkligen pratas mer om det. Och hur galet ont det gör. Tack för de fina texterna du hade länkat till, hög igenkänningsfaktor på mycket av det.

  kram på dej

  • Ja jag tycker absolut texten med de femton punkterna är mycket bra skriven! Borde trycka upp och dela ut till folk haha!

 4. När man är mitt uppe i samma kamp känns det fint att läsa att andra har det likadant. För man hör nästan bara om de som blev gravida på första försöket och sedan fick en fin liten bebis. Och hur härligt det än är när det händer ”alla” sina vänner gör det att man känner sig ännu mer ensam och misslyckad.
  Tack till alla er modiga tjejer!

 5. Jättebra och viktigt att ämnet tas upp!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...