Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Bilder Från Något Speciellt!

jan 17, 2017 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Clara hade gjort ett så fint inlägg med gamla (och nya) bilder genom åren.
Jag snor den idén rakt av.
Här kommer bilder från mitt liv:

En bild från en plats jag älskar. Öland. Alltid Öland. Säger till alla jag känner att det måste åka till Öland men de flesta kommer tillbaka superbesvikna och säger ”Mäh, det var ju….ingenting!” Nej, exakt. Det är ingenting. Det är liksom det som är tjusningen. Det är bara lugnt och skönt, har ett speciellt ljus och så luktar det Öland. En blandning av sommarnatt, syrener och….tystnad.

IMG_4945 (533x800)

 

En bild från en tillfälle då jag kände mig snygg. Alla gånger jag har på mig den här Rodebjerkaftanen. Jag älskar den så himla mycket! Känner mig som världens coolaste. Önskar så innerligt att jag ägde den gröna med prickar på också, om någon sitter och klämmer på den och vill sälja, hör av er!

ecfm0009

En bild från då jag kände mig glad. Den här dagen med Cissi Forss i Stockholm var speciell på så himla många vis. Kändes som jag gick runt på små moln och kände mig så himla….lyckad!

cissi

 

En bild på en bra dag i mitt liv. Sommar i Stockholm, jag och Emil var barnfria och åkte båt med min bästa kompis Johan runt hela Stockholm för att sen avsluta med Winnerbäck på Skansen. Fenomenal dag!

04

En bild på någon jag beundrar. Min allra bästa kompis, som jag känt i 30 år! Vi hörs sällan, men ses så fort jag är i Stockholm och ändå är det som vi setts varje dag. Hon är en sann kämpe och det coolaste jag vet. Hon ger aldrig upp sina drömmar och vägrar ta ett nej. Jag imponeras av henne varje dag!
Tänk att när vi va små så gillade båda två att rita och båda gillade att sjunga, sen satte vi oss ner och bestämde att vi fick en grej var så vi slapp tävla mot varann. Hon valde sången och jag tecknandet. Idag jobbar jag som illustratör och Rebecca är operasångerska! Ganska häftigt ändå!

img_2073

 

En bild på min favoritplats hemma. Vårt nyrenoverade kök! (med gullig Håkan Hellströmkille)

img_0146

 

En bild på någon jag tycker om. Lyllos mig som har dom här två!

img_0069

 

En bild på en favoritpryl. Alla mina pennor såklart.

img_1958

 

En bild på ett oförglömligt ögonblick.  Med nyfödd mini-Knut på bröstet.

13

 

En bild på en stolt stund.  En av de första barnvagnsturerna. Så oerhört malliga! (och storbystad)

bild 2

 

Bild på något roligt.  En sommar när vi var på Mariebergsskogen och fick med oss en get som vägrade gå hem.

IMG_2587

 

En bild från när jag var arg. Dagen jag skulle åka hem till Karlstad för att vara med min sjuka pappa. Jag var så arg på livet här. Veckan innan hade jag fått missfall och pappa hade fått reda på att han skulle dö i cancer.

bild2

 

En bild på när jag var ledsen: När jag var supergravid och hade precis flyttat in i vårt hus. Jag försökte verkligen renovera och måla och riva och skruva men det slutade med att jag bara låg och grät på golvet för jag var så otymplig. Ville bara sluta vara gravid! Typ nån vecka efter att denna bilden togs så kom Knut ut!

IMG_3450

En bild på min bästa vän.  Mamma! Varje dag har jag sorg i hjärtat att vi inte bor på samma plats och när hon är här så känns det som jag blir hel igen. Nu blir hon snart pensionär och kan stanna länge när hon kommer hit, som jag längtar!

bild 4

 

En bild på något gott. Hamburgare. Jag och Emil är på en livslång hamburgerturne´ där vi äter hamburgare var vi än kommer. Den godaste hittills är Tugg i Borås! Den här är dock från när jag åt hamburgare ihop med Ribb i Stockholm.

img_2075

En bild från när jag var liten.  Vill typ krama mig själv på den här bilden och säga att allting kommer bli bra till slut ändå.

anna

En bild på mig i en annan stil: Gammal bild från en fotografering jag var med på en gång. Hade blivit sminkad av en sminkös men känner typ inte igen mig själv på de här bilderna. Skulle aldrig haft sådär mycket smink självmant.

SONY DSC

 

En favoritaktivitet. Spela krocket i vår trädgård med världens bästa gäng!

IMG_1017

4 Kommentarer

  1. Älskar såna här inlägg, speciellt när du gör dem 🙂 vad är det för grönt fint du har på dig på sista bilden?! Kram

  2. Alltså din klädstil Anna! Jag själv trivs i stora luftiga plagg (likt Rodebjerkaftanen). Berätta mer om var du köper sådana plagg gärna! Samma med den gröna klänningen längst ner.

    I övrigt ett fint inlägg.

    Ha en bra dag!

    • Alla de stora kedjorna brukar få in kaftaner varje sommar. Vet att både Lindex och KappAhl haft!

  3. Alltså skolfotot! Hade exakt likadan tröja på mig på mitt skolfoto från trean (tror jag att det var).

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...