Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Blogg i Realtid!

maj 4, 2019 | Huset, Teckningar | 1 kommentar

Kolla, klockan är 23.15 en lördag och jag uppdaterar bloggen, i realtid!
Detta är alltså möjligt eftersom jag flyttat hem mitt kontor!
Såhär sent är jag aldrig vaken bör tilläggas, men Emil har över en massa folk på ölprovning så jag håller mig i min ateljé med ett glas vin, bra musik på hög volym (äntligen kan jag ha hög volym!) och bara tecknar sådant jag känner för. Alltså SÅ längesen det var!

Från och med nu ska jag ge mig själv några kvällar här nere, då jag bara får teckna precis vad jag vill. Har nästan glömt hur roligt det är att teckna helt utan krav. Så viktigt att få göra det ibland, så inte alltihop bara blir ett tvång och ett jobb.
Teckna är trots allt det absolut roligaste jag vet. Fortfarande, trots att jag gjort det i sisådär 34 år!

1 kommentar

  1. Du är så otroligt duktig på att teckna/rita och måla! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...