Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Blommiga Veckan: Måndag!

feb 25, 2013 | Kläder | 10 Kommentarer

Jag har dille på blommigt som ni vet, så vi kör på ett litet tema för veckans klädsel, nämligen just blommigt!

Jag har rotat i mina gamla mönster sen jag gick på textilakademin och har börjat sy igen. Tänk att jag hade glömt hur roligt det är!
Så i veckan som gick sydde jag inte mindre än två kjolar (varav en blommig). Ni som följer mig på instagram (annaritar) har redan sett den på, för er andra så lär den dyka upp under blommiga veckan!

 

Såhär ser jag ut idag och till och med jag tyckte att det blev lite väl uppiffat för en vanlig sketen måndag, men det kanske är bästa sättet att börja en vecka på när man tänker efter.
Huvudet lyckas jag aldrig få med och får jag det så kommer inte fötterna med! Så jag prioriterade skorna, huvudet ser ju likadant ut jämt ändå.

rosor2

* Top från bikbok fast jag har köpt den på emmaus för 30 kronor
* Kjol från MQ
* Dubbla stumbyxor och skor från Urban Outfitters i London

10 Kommentarer

 1. Supersnygg outfit 🙂 inspirerande med blommigt nu när det nalkas vår!

 2. Fy vad du är himla fin!

 3. Underbar kjol! Var det längesen du köpte den?

  • Tack! Jag köpte den i våras tror jag så det var ju ett tag sen, men de brukar få in liknande varje säsong så spring dit och kolla!

 4. UNDERBART att du skriver att du har dubbla strumpbyxor på dig! Hatar små taniga tjejer som fyser om benen. Du är bäst! 🙂

 5. men anna, vart har du köpt de fina skorna?? om de fick vara med på bild istället för skallen måste ju dom också få en ursprungshänvisning! dom var ju skeeetschnygga.

  • Men knäppo, det står ju under bilden, längst ner! 🙂

 6. oj :O
  och jag letade verkligen länge…
  nu blir jag rädd..

 7. Ja en riktigt tjusig kjol måste jag säga! Och hurra för blommigt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...