Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens!

jan 23, 2013 | Kläder, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag, inte det minsta färgglad och inte särskilt glad överhuvud taget faktiskt.
Har märkt att det skiftar väldigt mellan ledsen, likgiltig och arg. Idag är jag arg fast jag vet inte riktigt på vad, livet kanske?
Vad jag har förstått både från tips från er och från läkarna som tog hand om pappa, så är det viktigt att prata med någon om allt det här, någon som inte är familj. Det är säkert klokt men idag när jag skulle ringa och boka tid, insåg jag att jag glömt mobilen hemma.
Ännu ett kryss på arg-listan.
(så mamma, om du vill ringa eller spela wordfeud och jag inte svarar så vet du vad det beror på!)

Imorgon ska jag till frisören. Jag har bestämt mig för att gå tillbaka till min vanliga frisör, fick ett ryck och bytte för jag tänkte att det säkert var nyttigt, men var myket mer nöjd med min gamla så imorgon har jag tid hos henne igen.
Dock är mitt hår i den där värsta ”spara ut fast det ser bedrövligt ut”-längden, så jag hoppas hon kan lyckas göra något bra med det hela.
Ni vet känslan, när håret är fel är alltihop fel. Därför kör vi på mössa idag.

* Randig tubhalsduk från Lager 157
* Kjol från Weekday
* Tröja från Gudrun Sjödén
* Skärp som jag hittade i min garderob hos mamma
* Stickade sneakers från Adidas

 

2 Kommentarer

 1. Hej Anna, hittade hit av en slump (jag minns inte hur) men känner igen dig från mina trakter i k-d och tror att vi gick på samma skola en sväng som små, fast inte i samma årskull.
  Jag är så ledsen för vad som hänt din pappa, kan knappt förstå vidden av den sorg du måste känna..
  Sedan måste jag också få säga att jag är så otroligt imponerad av det du skapar, vilken fantastisk talang! Jag blir mållös när jag ser dina teckningar.. De är helt otroliga.
  Och du, även när du inte är det minsta färgglad, är du ändå lika vacker. Kram!

 2. Mössa är väldigt ofta rätt (speciellt pösiga, om du frågar mig 🙂 ), och även om inte outfiten är din mest färgsprakande så var den väldigt fin, och matchade banantyget.
  Skärpet lyser bra.


  Man får ha arga dagar, och ledsna dagar och likgiltiga dagar.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...