Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens!

apr 12, 2013 | Kläder | 5 Kommentarer

Jag kunde inte med att kalla den här klädseln för färgglad direkt.
Idag ska jag och Emil till Malmö! Med i väskan ligger en flaska vin till tåget (jag älskar att dricka vin på tåg, det känns så semestrigt!)
Vi har unnat oss inte mindre än TVÅ hotellnätter (det var sov två nätter, betala för en) och imorgon åker vi till Köpenhamn!
När jag var liten åkte vi till Köpenhamn på semester och ibland glömmer jag hur nära det faktiskt är härifrån. Jag ÄLSKAR den staden! Så nu är vi snart där igen!
I helgen ska vi: strosa (det är vi väldigt bra på), dricka öl, äta hotellfrukost, bada badkar, pussas, äta god mat.
Gud vad gött, kunde inte önskat mig något annat just nu! Som pappa skrev: lev ett gött liv!
Så pappa, det här är för dig!

jeansskjorta

* Jeansskjorta från Gekås, Ullared
* Vita jeans, Crocker
* Randigt linne, ärvt av Emma
* Svarta converse
* Bälte i skinn, MQ

5 Kommentarer

  1. Åh, vad skönt det låter! Här snöar det idag. Hoppas ni får ett snöfritt Köpenhamn.

  2. Ha det så himla härligt på er weekendresa. Köpenhamn är verkligen en mysig stad. Var där för några år sen och då varvades besök i små spännande butiker med besök på ölpubar mest hela dagarna.

  3. Välkommen ner till Skåne!

  4. Åh vad härligt med Malmö och Köpenhamn. Jag jobbar ju i Malmö (och bor strax utanför) så jag är såklart ett fan. Vi var i Köpenhamn för tre helger sen och jag kan starkt rekommendera att ta metron/gå till Norreport där det har öppnat två nya (?) saluhallar. Utbudet och atmosfären var helt fantastisk!!! Så mycket god mat att äta, köpa och bara insupa dofter och atmosfär. Ha en riktigt trevlig helg!

  5. Ha en jätteskön helg Anna, det är du värd!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...