Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

jun 12, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Nu är jag nyklippt, är inte särskilt stor skillnad mer än att jag inte längre kan ha tofs, men å andra sidan hade jag hockeyfrilla om det var utsläppt. SÅ nu ser jag ut såhär, i väntan på att det ska bli tillräckligt långt för page. Det kommer någon gång efter sommaren sen.

Våra två kattungar har blivit tillräckligt stora för att krypa ur sin låda så nu är det full fart hemma! De springer, piper, välter och fastnar i precis allting, men de är ju så söta att tiden stannar när de kommer galopperande på sina små korta korvben!

jeans

* Jeansskjorta från H&M, som jag snott av Emil
* Jeans, Levi´s
* Skor, Adidas

4 Kommentarer

  1. Åh, vad du passade i den där frisyren!! <3 JÄTTEFINT Anna! 🙂

  2. Så fint! 😀
    Och jag gillar att du har tagit Dagens Anna-bilderna ute nu i ett par dagar! Det ser så somrigt ut och träd och buskar är ju kanske den finaste bakgrunden 😉

  3. Härligt med kattungar!

  4. Älskar frisyren, men framför allt älskar jag SKORNA!!! AAAHHH PERFEKTA <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...