Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

jun 17, 2013 | Kläder | 2 Kommentarer

Nu är jag tillbaka efter några dagar i Värmland med min mamma. Så skönt att komma bort ibland, andas Karlstadluft igen och inte alltid se samma personer som man gör hemma.

Har en stressiga vecka med massvis som måste bli klart, så det är skönt med lite nya krafter.
Såhär ser jag ut idag:

filippak

* Jeans, Filippa K (köpta på loppis, med bästa höga midjan)
* Linne, MQ herr
* Platåskor, H&M
* Solglasögon, ärvda av pappa

2 Kommentarer

  1. Jättesnyggt!

  2. Men herregud så snygg du är och håret är kanon!
    Måste även få meddela att du lyckas ge mig inspiration på så många plan och jag är så tacksam för det. Det behövs fler som du.
    Tacktacktack!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...