Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

aug 23, 2013 | Hår, Tankar och Vardag | 8 Kommentarer

Lyckades inte fånga någon bild på helheten, men behövde en porträttbild till en grej så jag tog dessa idag. Alltså det här fenomenet lugg, det är ju världens bästa uppfinning!
Känner mig som en helt ny person!

porträttIMG_2851IMG_2852

8 Kommentarer

 1. Åh, vad fint! Färgerna harmonierar så bra tillsammans! Dina bruna ögon mot det mörka håret blev så fint till ceriserosa på läpparna! 🙂

 2. Du är jättefin! Roligt att se också att man känner igen dig i dina teckningar (eller kanske vice versa då). kram!

 3. Vad fin du är Anna! Lugg passar dig! Den sista bilden är superhärlig! 🙂 trevlig helg!

 4. så himla snygg du är! sprudlande!

 5. Fin i lugg! Och snyggt blommig kavaj/skjorta/blus eller va det nu är. Var kommer den i från?

 6. Fina du! Jättefin i lugg!

  Ps var köper ni ankartröjorna?

  • Tack! De kommer från ett märke som heter revolution

 7. Tjusiga du!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...