Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

mar 13, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag, det är nog det närmaste jag kan komma i kostymväg: mjukiskostym!
Gårdagen spenderade jag med oljefärgerna hela dagen men idag är jag tillbaka på kontoret och idag råkar faktiskt vara en mycket viktig dag, men mer om det någon annan gång.

kostym

* Kostymbyxor med sydda pressveck, MQ (gamla dock, men kära trotjänare)
* Kavaj från H&M
* Prickig topp från Carlings
* Skor, Urban Outfitters

OCH, viktigast av allt, ser ni min jättelånga ”hästsvans”?!

IMG_1121 (427x640)

* Det gigantiska örhänget kommer från Monki

3 Kommentarer

  1. ja hurra för pippilotten! det kommer växa och vips så är det långt. jag har själv jobbigt snabb hårväxt (i-landsproblem nummer ett) och eftersom jag har kort hår blir det dyrt. mitt bästa tips är öl! drick lite lagomt med öl för det är tydligen jättemkt bra som håret vill ha i ölen. och massera hårbotten så växer håret. kram!

    • Åh öl dricker jag ju ändå, så nu kan jag säga att jag gör det för hårets skull! Perfekt!

  2. Tjusigt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...