Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

mar 25, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Tack för all pepp i tidigare inlägg! Ni är ju för himla bra ändå!
Klart jag inte ska ge upp, eller klart och klart var väl att ta i. Men jag hoppas jag slipper ge upp iallafall. Kanske, om allt jag planerar går vägen, så behöver jag inte kasta in handuken, håll tummarna!

Såhär ser jag ut idag, i ny ombretröja som jag fått av min bästa Emma!

ombre

* Tröjan är från Lindex och som sagt, en present!
* Kjol från H&M
* Skor från urban outfitters
* Den numera obligatoriska tofsen och mittbenan (lyckan i att håret räcker till att sätta upp alltså!!)

3 Kommentarer

  1. Hej, undrar bara… borde du inte typ söka jobb på reklambyråer…även om det betyder att du måste flytta?

    • Jag hade nog kunnat flytta för ett jobb. Dock finns det knappt några jobb på reklambyråer som illustratör, eftersom det är alldeles för lite sådana jobb för att ha en fast tjänst.
      Sen är jag inte sådär jättesugen på att ha fast jobb, vill gärna fortsätta vara egen. Men jag jobbar på frilansbasis åt flera reklambyråer i stan här!

  2. Åh, så bra du är! Driven och kapabel. Att göra sig ett framgångsrikt och vinstdrivande företag tar ibland tid. Företaget bygger sin kundbas, skaffar stamkunder och företagaren kämpar, fortsätter kämpa… Du kommer att klara biffen! Det är som i förhållanden – efter ca 2 år kommer tvivlen, och i träning, där tvivlen kommer efter varje pass i början innan träningen börjar gå på löpande band.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...