Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

apr 29, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Nu är det måndag igen minsann, men det här är ju kortvecka så man ska inte klaga. Dessutom är den här veckan fylld med bara roliga saker, så då ska man ABSOLUT inte klaga!
Helgen har spenderats med Gotlandsplanering (tack och åter tack för alla tips!), bebistittande, bonn-auktion och överraskningskalas!

Såhär ser jag ut idag, första måndagen då man faktiskt kunde ha öppen jacka (okej, det var lite kallt)

gråväst

* Jeansväst från Carlings, fast jag har sytt på svalor och satt dit nitar
* Randig t-shirt från H&M herr och snodd av Emil
* Kjol, favoriten från H&M
* Strumpbyxorna är MQ
* Leopardconverse från Turkiet, dvs väldigt oäkta (men ack så sköna)

4 Kommentarer

  1. Åh den där kjolen, finns den fortfarande på HM tro?
    Den ser ut att vara i ett sånt där bra material som inte fladdrar upp och visar hela härligheten så fort det kommer en vindpust.

    • Den är ny så det gör den säkert!

  2. Riktigt cool stil!

  3. Riktigt snygg outfit! Du klär dig alltid så fint Anna. I like you´r style! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...