Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

maj 10, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Jag har så vansinnigt mycket att göra idag! Va först i Karlstad och sen kom kattungarna så då var jag tvungen att vara hemma för det, sen mitt i alltihop blev det röd dag så då var jag hemma igen, så nu ligger jag lite efter här på jobbet.
Så idag är det teckningsfokus deluxe, men jag ska hinna med en kaffe med Cissi och när jag har jobbat färdigt för idag ska jag dricka öl i solen med Victoria och Vestis. Det får man väl vara värd.

Såhär ser jag ut idag:

shorts

* Prickiga shorts från Cubus
* Vit farfarströja är gammal som gatan och från någon butik i Arvika
* Sneakers från DC och är en present från Emil

4 Kommentarer

  1. Somrigt och fint!

    Ska ni behålla kattungarna själva sen? El har ni tänkt att de ska få nya hem?

    • Den lilla tjejen ska vi ha kvar själva och pojken ska min jobbcoach ha, som parade ihop fröken med pappan!

  2. Jag blir så nostalgisk när jag läser din blogg. Flyttade precis från Värnamo tillbaka till Arvika där jag pluggat tidigare…. Och i din blogg dyker ju både Värmland och Småland upp 🙂

  3. Diggar skorna och tröjan, det är något jag själv skulle kunna ha på mig. Gillar dina outfit-bilder, de är så inspirerande. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...