Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

maj 20, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

I söndags träffade jag Anna, som var den som anställde mig på Björn Borg!
Hon är den roligaste människan som finns, har stenkoll på varenda trend, varje loppis i hela Sverige och är en av de intressantaste personer jag mött!

Med sig hade hon, förutom sin man då, en goodiebag! I den låg det tre porslinsrådjur till min samling och de här skorna, som jag designade för Björn Borg!
Just den här modellen släpptes aldrig tyvärr (tycker de är mycket finare än de de valde att släppa) men det kom provskor till kontoret, som det alltid gör när man designar. Då kom den rosa-oranga varianten som jag fick och de här vita, som Anna fick. Men nu gav hon dom alltså till mig och det känns så himla roligt och konstigt och speciellt att gå runt i sina egendesignade skor!

Älskar att det dessutom ser ut som jag har serietecknade fötter!

 

blåkeps

* Randig tröja, Lindex
* Kjol i skinnimitation, Monki
* Randiga strumpbyxor, H&M kanske?
* Blå gubbkeps i mocka, Emils
* Skor, Björn Borg

4 Kommentarer

  1. Men jäääklar vad snygga! Jag vill också gå omkring med serietecknade fötter! :/

  2. Tuffa skor! Illa att de inte valde dina.

  3. Vill ha!!!! Hälsa Björn Borg att jag hade köpt dem utan att blinka!

  4. Ja skorna är jättefina!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...