Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

maj 22, 2013 | Kläder | 23 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag när jag ska på jobbmässa. Jag hatar sånt om jag ska va ärlig, stå där och känna sig fånig vid sitt lilla ståbord och försöka vara jobbmässig.
Jag känner mig alltid så väldigt ”oföretagig” om man jämför med alla andra, de gör ju riktiga sakaer, som hjärtstartare och muttrar. Jag gör ju bara….teckningar.

elsatröja

* Egendesignad t-shirt
* Skjorta, Levi´s
* Prickiga tights, H&M
* Converse

23 Kommentarer

 1. men anna du är ju jätteföretagig! för visst har du ett företag som går runt? 🙂 pepp till dig jag är säker på att mässan kommer gå bra, kram

 2. Hej Anna! Jag förstår precis vad du menar, men samtidigt så är det ju inte ’bara’ teckningar du gör. Du med dina teckningar räddar ju också en hel del dagar och gör en massa människor glada. En teckning kan gläda många, en ensam mutter är inte så mycket värd.

 3. Äsch! Du gör vackra saker som gör folk glada. En lyckotillverkare helt enkelt! Det är fint som snus och kan inte på minsta vis jämföras med muttrar och hjärtstartare 🙂

 4. Vaddå ”bara teckningar”?! Teckningen du gjorde av min pojkvän pryder verkligen sin plats i vardagsrummet och jag blir varm inombords varje gång jag ser den. Det är inte många som kan förmedla sådana känslor genom det de gör! You go girl! Hejja!

 5. Fast du gör också hjärtstartare, på ditt vis! Du ger glädje, lycka och hjärtskutt med dina teckningar! Heja dig! 🙂

 6. Lycka till! Och hoppas att du får lite roligt också.

 7. Riktigt proffsig ser du ut! Bra att du har den tröjan på dig! Du gör också något riktigt! Du gör absolut något viktigt! Med din blogg ger du människor hopp! Med dina dagens Anna, insperationer och pyssel inspirerar du människor!

  STOR CRAM

 8. Supersnygggt!
  Ett önskeinlägg vore att du gjorde typ 10 outfits från din garderob som du gillar! Och det får inte vara en av de combos vi hittills har fått se. Jag älskar dina outfits! <3

 9. Det är ju också en riktig sak. Att göra teckningar. Dessutom är det mycket finare än muttrar och annat tråkigt!

 10. Jag skulle ju mycket hellre komma fram och prata med dig än någon typisk företagsnisse! Och sedan är det alltid roligt med folk som brinner för något speciellt, oavsett om det är teckningar eller muttrar! Hoppas det var givande för dig! 🙂

 11. Muttrar är väl bra, men gillar man inte dina teckningar har man ju en skruv lös!

 12. Jag tycker att du ser jätteproffsig ut på ditt eget sätt.

 13. Vilket typ är det coolaste man kan göra!

 14. Företagsmässor är bara trams. Såvida man inte är på de stora branschmässorna eller om man säljer rollups. Hehe.

  Bättre att lägga tiden på att rita bra grejer.

  • Jag håller fullständigt med dig!

 15. Men hallå! Nu har vi talat om morgondagen och då är du på som bara den! Då tycker du det är roligt att vara jobbmässig och visar vad du kan. Skulle tro att du får 5 nya kunder i morgon (Minst) Å du, mina hjärtstartare i alla ära. Men dina teckningar är jättefina/bra/träffande/säljande och alldeles unika, glöm inte de`!

 16. Jag tycker du ser himla stilig ut!

 17. MEN, du gör VÄLDIGT FINA teckningar :-)!
  /Annika

 18. Du ska inte förringa ditt arbete:) Du jobbar med det du älskar att göra och du producerar ju massa fina bilder som folk har på sina väggar. Okej dina bilder kanske inte räddar liv som hjärtstartare gör, men jag är säker på att dina bilder gör många människor glada. Jag blir glad och jag har ju inte ens köpt nån än:) Jag funderar på att beställa en teckning av dig som en 35-årspresent till mig själv. Ska bara komma på vad jag vill ha för motiv:) Förslag?
  Kram Maria

 19. Nej! Du gör inte ”bara” teckningar! Du lever verkligen ut din dröm, har ditt egna företag och skapar konst!!! Dina bilder är supersnygga, smarta, vackra, och verkligen inspirerande. Anna du är suverän! Var stolt över dig själv!

 20. Inte ”bara” teckningar. Du gör teckningarNA! Hoppas att det gick bra på mässan.

 21. Älskar byxorna! Hoppas mässan gick bra!

 22. extremt snygg från topp till tå.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...