Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

jun 4, 2013 | Kläder | 5 Kommentarer

Jag har inte hunnit klura ut hur jag ska kunna fota dagens på nya kontoret, kanske blir det att ta en bild innan jag cyklar in på morgonen. Det gjorde jag i morse, ful och suddig men bättre än inget.
Jag har så mycket att göra, borde egentligen teckna och visa er på bloggen men hinner inte teckna något annat än jobb just nu och det kan jag ju inte visa här.
Lovar att bättra mig imorgon.
Såhär ser jag iallafall ut idag, i helrosa:

IMG_2062

* T-shirt från H&M
* Kjol, Gudrun Sjödén
* Prickig sjal i håret, loppis
* Tår målade i olika färger såklart

5 Kommentarer

 1. Wow så fint!

 2. Älskar kjolen! Superfin!

 3. Åh vilken underbar kjol!

 4. Alltså Anna
  DU du du är så imponerande!!
  Har du någon ”hur man går till väga” för att nå sitt drömjobb, du som illustratör (och en hel del annat häftigt), jag är så imponerad av ditt mod och din motor
  Vilka vägar har du gått för att nå dit?
  Jag vill bara rita, är liksom 19 bast, har precis bränt mina möjligheter till ett ”vanligt” (läs: tråkigt) jobb och gjort en jättetatuering på underarmen, drömmen är att en dag kunna ha mitt eget företag och teckna, teckna teckna
  hur gör man? D:

  • Man ger inte upp! Och tecknar, jämt! Heja dig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...