Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Barn!

aug 15, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

Jag säger jämt att jag inte tecknar barn och det gör jag inte heller. Inte barn barn, bara lite extra charmiga barn! Som Sirpa tex, hur cool är inte hon?!

Fast jag måste erkänna att det är ganska kul att teckna barn trots allt, när jag får välja barnet själv. Skolfoto-barn är inte roliga. Glada skratt-barn är bäst!
Dessutom är det en utmaning från allt jag brukar teckna. Det är ju alltid en bra sak.

 

4 Kommentarer

  1. Den här teckningen var helt grym! Gillar verkligen dina ”runda?!” flickor=) Ser fram emot kalendern iår=D

  2. Hej Anna,

    Grattis till bröllopet!

    Du borde teckna minihagagn, hon har karaktär och är en verklig utmaning!

  3. Älskar din blogg! Och Sirpa är ju bara det finaste barnet i hela bloggvärlden! Du är otroligt begåvad och jag kollar in här varje dag och bara glädjs åt allt fint du skapar!!! Otroligt jättefin bild, älskar dej!!! Kram 🙂

  4. Åhh så fint fint! /Stolt mamma till Siri

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...