Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Barn!

apr 11, 2013 | Teckningar | 6 Kommentarer

Jag tror jag måste sluta säga att jag aldrig tecknar barn för det gör jag ju, lite titt som tätt och börjar faktiskt tycka att det är riktigt roligt!
Här har jag tecknat Anine Bings stiliga man och deras urgulliga dotter (såklart en fördel att teckna barn om de har ryggen till)

anine

Sen ska Emils systers lilla son snart döpas och då önskade hon sig en namntavla till barnrummet. De som finns att beställa på nätet är otroligt tråkiga och väldigt ljusblå eller rosa, prinsar och prinsessor. Sånt gillar vi ju inte som bekant, så jag tecknade en egen:

vide

Färgglad, med brioleksaker och ”broderad” kant! Hurra för lilla Vide!

6 Kommentarer

  1. Men vilken liten bebis! Två kilo!
    Heja Anna du är bäst.

    • Ja pytteliten! Han var för tidigt född, men nu har han vuxit till sig!

  2. Vilken fantastiskt fin namntavla!

  3. Åh, vilken fantastisk fin! Kan du tänka dig att göra en liknande, med ett annat namn? Och vad skulle det i så fall kosta ungefär?

  4. Fantastisk vacker doptavla! Gillar till tusen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...