Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Beställning!

nov 20, 2015 | Teckningar | 2 Kommentarer

Just nu är det min mest hektiska period på året med alla julbeställningar. Dessutom får jag ju inte visa något jag gör för er, så himla tråkigt att behöva vänta, det är inte min grej!
Men mitt bland alla julbeställningar så fick jag in en födelsedagsbeställning och nu har födelsedagen passerat så jag kan visa er!
Förut tyckte jag det var så himla svårt att teckna barn, men sen jag själv fick barn känns det som jag förstår anatomin lite bättre och nu tycker jag nästan att det är roligast att teckna barn (och gamla)
De blir ju så söta, som små bokmärksänglar nästan.
Den här teckningen var ett rent nöje att göra, hoppas han som fick den blev glad!

barn

2 Kommentarer

  1. Det här är nog min favorit av alla teckningar jag sett från.dig, tror säkert att den som beställt är överlycklig! Så roligt att följa dig och din utveckling ????

  2. Jag blev mycket glad, fantastisk teckning av min dotter!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...