Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Blommiga!

jun 6, 2014 | Hår, Kläder | 9 Kommentarer

Grattis på nationaldagen, säger man så?

Idag skulle jag äntligen göra slag i saken och köpa mig ett gymkort, men det visade sig ju vara stängt så jag får väl börja på måndag då. Som man brukar säga.

Idag ska jag jobba lite med beställningar och ikväll kommer en hel hög med kompisar hit och inviger vår nya uteplats!

Förresten, alla mammor där ute (och andra också för den delen) mitt hår som lyckats bli så tjockt under graviditeten har nu börjat rasa av! Jag har ju hört att man tappar en hel del hår efter graviditeten men i den här takten kommer jag inte ha något kvar alls!
Någon som sitter inne på några bra husmorstips?
För total bekvämlighet, så ser jag ut såhär idag:

blommigabyxor

* Byxor från Indiska
* Tröja från Cheap Monday
* Ballerina skor från vagabond, fast köpta på Erikshjälpen

9 Kommentarer

  1. Åh älskar byxorna! Verkligen skitsnyggt 😀

  2. Tyvärr är det bara att bita i det sura. MEN det kommer tillbaka och man får passa på att unna sig ny fin frisyr!

  3. Jag upplevde att så länge jag hade kvar extrakilon från graviditeten när jag ammade så var håret jättefint och relativt tjockt (för å vara mig) men när jag var tillbaka i matchvikt vid 6 mån och fortfarande ammade, då tappade jag både hår och förmågan att utan effort få det fint. Funderar på om kroppen sa,-nä du, nu har jag ingen näring kvar till dig, allt ska till barnet, du kan väl ha keps?!

  4. Samma här! Jag fick tips av min frisör på häksokosttabletter Panto-3 innehåller lite mer än de vanliga zinktabletterna. De ska stärka hårstrårna inifrån och göra så håret växer lite snabbare.. Jag har inte avslutat kuren så kan tyvärr inte säga om det funkar men jag tycker att hårfallet har lugnat sig en del. Lycka till!

  5. *hälsokosttabletter 🙂

  6. Finfint med dina kläder!

  7. Min barnmorska förklarade själva plötsliga tappet med att kroppen under förlossningen utsätts för sån stress att det är en reaktion på det. Därför tappar du hår oavsett om du ammar eller inte. Tips för att få behålla några extra strån… Jag inbillade iaf mig själv att schampokakan New från Lush hjälpte. /Mvh, hon som fällde värre än värsta hunden, flikarna och senare dubbla luggar i olika längder.

  8. Vet att det inte är någon tröst, men det avtar! Började tappa som en galning när liten var tre månader och nu när han är fem har det börjat avta och känns inte längre som man tappar stora tussar 🙂

  9. Åh snyggbyxor! Jag höll på att bli toookig på allt hår jag tappade, upplevde det som att jag var tunnhårig och osnygg jämt. Med tanke på alla fläckar av mjölk, spya och snor vill man ju åtminstone vara snygg i håret. Jag hade sparat ut det till vårt bröllop (vi gifte oss 6 veckor innan bf) och när Arvid var fem månader kände jag inte igen mitt hår, det var trött och strävt :(. Så jag klippte av det, typ ganska kort och nästan direkt efter kändes mitt hår friskt och levande igen. Nu tre månader senare är mitt hår mitt igen, fast kortare såklart. Men ändå mitt som det brukade vara <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...