Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Blommiga Kärlek!

feb 4, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Nu är jag hemma igen efter några känsloladdade dagar i Karlstad.
Begravningen blev perfekt, ljus, fin, med mycket musik och borglig. Precis som pappa ville ha det.
Nu känns det bara så evinnerligt skönt att det är över. Nu kan jag dra djupa andetag och börja ta tag i mitt liv igen. Även om det kanske går med myrsteg nu i början.

 

När vi var i Karlstad gick vi den sedvanliga rundan på stan och som alltid när Emil är med måste vi gå till den roliga skoaffären (han är nästan lika skotokig som jag) och där stod dom, min nya kärlek och bara ropade på mig!
Men jag hade ju absolut inte råd med sådana utsvävningar men efter lite provande, pipande och gnällande så fick jag den ena skon av Emil i tidig födelsedagspresent (jag fyller år i början av mars) och den andra skon fick jag köpa själv.
Sen dess har jag haft på mig dom konstant, min nya blommiga kärlek och jag har liksom blivit glad inuti varje gång jag får snöra på mig dom!
Då måste det ju helt enkelt vara ett bra köp!

Såhär ser jag ut idag:

blomma

drmartens

– Prickig tröja som egentligen är en väldigt kort klänning, från Marimekko
– Kjol från H&M
– Blommiga skor från Dr Martens
– Blommigt huvud som nödlösning på ett eget otillfredställande ansikte

3 Kommentarer

  1. Superfina!

  2. Åh vad fina! Ibland måste man få vara snäll mot sig själv i tuffa tider. Även om det gäller nåt så ytligt som ett par skor så kan det ju också ge en liten glimt av glädje i det tunga. Vad som helst som kan spritta lite liv inombords är bra när det är jobbigt! Bra gjort 🙂

  3. Åh blomskorna! <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...