Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Blommiga: Onsdag!

feb 27, 2013 | Hår, Kläder | 5 Kommentarer

Igår sket jag både i blommigt och att klä på mig (okej jag hade kläder, men ingenting värt att visa) för det enda jag gjorde igår var att operera bort ett födelsemärke i svanken och resten av dagen sov jag bort i min säng och pep över att det var så synd om mig.
Tre gånger fick de öka bedövningen och ÄNDÅ kändes det när hon sydde ihop! Jag måste vara någon slags häst eller nått, svårbedövad iallafall.

Men idag är jag tillbaka på banan igen och blommiga veckan kan fortsätta!
Såhär ser jag ut idag, med morgonsol och allt!

rosorvit

* Kjolen är från Gengåvan i Karlstad, dock har jag kortat den ungefär 20 cm (det fanns tillhörande skjorta till också, men jag tyckte det var att over do it så att säga)
* Tröja från Lager 157
* Strumpbyxor från Primark i London
* Skor från Erikshjälpen
* Skärp från MQ

Mitt hår alltså, fy vad jag avskyr det just nu! Men jag håller på att spara ut och att spara ut kort hår är lite av en mardröm, speciellt i den här ”icke-längden” när det är för kort för att sätta upp men för långt för att va kort!
Men snart så, snaaaaart kan jag få en ordentlig frisyr igen!

5 Kommentarer

  1. jag tänkte just på att du var fin i håret.. ♦

    • Haha, tack! 😉

  2. Även jag tyckte att du var väldigt fin i håret i dag! 🙂 Och älskar kläderna!

  3. Vaddå håret? Du är ju superfin ju, och outfiten är kalas den med. Tycker jag, tralalaaa!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...