Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Bra Grejer!

maj 15, 2013 | Tankar och Vardag | 12 Kommentarer

Alltså jag är en ganska negativ person av mig, så jag måste försöka belysa det som är bra, så här kommer dagens bra:

– Sushilunch!
– Möta en kund på stan som säger att han varit i Japan och köpt pennor till mig i present! (bästa sortens kund med andra ord!)
– Matcha prickigt med prickigt, folk vänder sig om och glor. Det är bra.
– När Expressen ringer och frågar om jag vill svara på lite frågor om mina teckningar.
– Sol och att vårat körsbärsträd i trädgården blommar
– Kattungarna, herreminskapare vad söta de där två är! Behöver massor med namnförslag dock, det står helt still!
– Att jag har fått en ny mentor, självaste kulturnämndens ordförande i Värnamo! Inte illa pinkat. Vi dricker kaffe och pratar om viktiga saker.
– Att man snart, väldigt snart, inte behöver strumpbyxor längre.
– Att jag snart flyttar in i mitt nya kontor!
– Få den här bilden skickad från Evelina med texten att jag nog bor där i hennes fantasi! I min fantasi också, älskar allt med den här bilden!

417934_10151505833542928_2126986561_n

12 Kommentarer

 1. Märta och Evert heter la ändå kattungarna? Det tycker jag.

 2. Smulan är väldans fint kattnamn, och lustigt nog *harkel* namnet på min kissekatt! 🙂
  Men det är svårt att komma på något bra innan man vet om det är flicka eller pojke 😉

 3. Kattnamnförslag: Per-Albin, Leonard Nilsson, Göran, Stig, B-G, Sirpa, Siri, Lena, Britt, Miranda, Petra.

 4. Tycker kitsen ska heta Kaffe och Kakan. Nåt man gillar och nånting sött!

 5. Har alltid velat döpa en kattflika till Astrid eftersom det är ett vackert namn och för att Astrid Lindgren var en himla finurlig och bra tant 🙂

 6. Är det inte en Doris då??? 🙂 å brorsan Svante?

  Annars kanske det är en Star och Sky? Smulan och Pricken? Saga och Elvis? Skrållan och Sixten? Lukas och Alice? Snillet och Blixten?

  Det finns massa bra namn, ni kommer snart på vilka små missar ni har där hemma! 🙂

 7. Tycker att kattungarna kan heta Snurr och Tott =)

 8. Krut tycker jag är ett himlans bra namn

 9. Pessimist, javisst! Enligt ny forskning får s k dystergökar ett längre liv, har bättre hälsa och, hör och häpna, stabilare inkomst. Man menar att pessimisten är mer realistisk i sina förväntningar och blir därigenom mer riskmedveten. Och kanske tar vara på livets egenheter bättre än andra. Dagens bra-lista är ju strålande. Tack för tipset!

  • Haha oj där ser man! Då ska jag fortsätta med mina sura fasoner!

 10. Snille och Tweed!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...