Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens då 1+1 blev 3!

jun 22, 2014 | Allmänt | 14 Kommentarer

Idag är det en speciell dag, för idag för exakt ett år sedan fick vi ett plus på stickan!
Sju långa månader efter missfallet tog det innan det där plusset kom och jag hann tänka både en och två gånger att jag nog aldrig skulle kunna bli gravid igen.
Bebisen som vi förlorade var planerad att komma på just midsommar, men istället fick vi ett nytt plus just då.

Jag hade tagit så många gravidtest de månaderna att jag tappat räkningen. Det här testet tog jag liksom på rutin, när Emil gått till jobbet för jag ville inte berätta att jag ständigt testade för han blev så arg att jag aldrig kunde hålla mig till ”rätt dag”.
Det här var sex dagar innan jag egentligen kunde testa och jag visste att även den här gången skulle det bara visa ett streck, som alla andra månader.
Jag tog testet, la det på sängbordet och glömde nästan bort det för jag visste ju att det inte var nått, at det ändå skulle vara för tidigt.
Kollade till och hann tänka att från den här vinkeln ser det nästan ut som två streck. Tog upp det och två klarblåa streck lyste tydligt.
TVÅ!!!
Ringde till Emil
-Du måste komma hem, det har hänt nått!!
– Vadå?
– JAG ÄR GRAVID!!!!

Idag är det ett år sen. Ett år sen hela livet ändrades på bara några sekunder. Ett streck som sedan visade sig vara den bästa personen i hela världen!
Tänk att vår unge, som ligger i sängen och gurglar just nu, började som det där lilla strecket.
Det bästa och finaste lilla strecket jag sett!

4månader

14 Kommentarer

 1. Vi är inne på exakt samma bana som du och Emil var på. Vi vill så innerligt ha barn, trott att varje månad är ”den” månaden då två streck skall synas. Men inte. Jag testar mig också varje dag, utan att säga något. På rutin. Min mens är idag 22 dagar sen och testet visar fortfarande neg.. Kanske är det fel på mig? Blir tokig snart!

 2. Så underbart!!! 😀 Nu är det bara 8 veckor kvar (om bebisen inte kommer för tidigt eller för sent) tills vi får träffa vår efterlängtade lilla bebis. Jag kunde inte tro att det var sant när vi efter 8 månader av negativa test äntligen fick ett med två streck, den känslan alltså. Och nu är snart bebisen här på riktigt. Som vi längtar!!

 3. Och precis idag plussade jag! 😀
  Har ett tidigt missfall och ett avbrytande p.g.a svår kromosomförändring bakom mig, men hoppashoppashoppas att det går vägen nu!

  • Lycka till!

 4. Åh, får rysningar! Så himla fint!

 5. Så himla härligt att läsa! Jag satt och tänkte på samma sak här hemma för någon dag sedan. Vi fick vårt plus den 23 juni förra året efter ett antal månaders försök.

 6. Underbart att få läsa och ta del av din glädje! Vet hur underbar känsla det är.

  /Linn

 7. Vilken underbar text! Ha en fortsatt fin sommar du och din familj.

 8. GAH! Jag börjar alltid gråta av dina bebisinlägg! Så himla fint! <3

 9. Åh, Emmas kommentar!

 10. Så fint skrivet, Anna!

 11. Vad fint skrivet! Har precis haft ett missfall. Har ofta blivit ledsen av alla bebisinlägg som är de enda man ser just nu :). Men ditt inlägg gav mig hopp och jag blev glad av det istället för sorgsen.. Tack för det!

 12. Den känslan ❤ Underbart Anna!

 13. Vill bara säga tack för att du delat med dig av era upplevelser med missfallet. Det är nu en månad sedan vi fick veta att det lilla pyret inne i mig hade slutat växa. Det har varit en jävla rövmånad, men den har ändå gått så mkt lättare tack vare alla jag känner och alla jag läser om som orkat dela med sig av sina berättelser. Och att se att det faktiskt kan bli en liten fantastisk minimänniska sen, fast det just den här månaden har känts så himla ouppnåeligt. Tack tack tack. Så himla viktigt.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...