Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färg!

apr 20, 2012 | Kläder | 8 Kommentarer

Jag blir bara om möjligt ännu sämre på att ta bilder på dagens, nu har jag ju ett bord mitt i vägen! Vafan!

Jaja jag ska bli bättre, om mitt kontor bara var en meter större hade det varit lugnt. Men men.

Dagens kläder är iallafall:
– Topp med volang på ärmarna och min nya favorit, från Erikshjälpen för 40 kronor!
– Byxor från H&M
– Skor som är ett par provskor från vagabond så de är egentligen en storlek för små, men jag har använt dom så mycket at jag gått ut dom (provskor görs alltid i storlek 37)

Till det har jag kvar min hemska hårfärg och nu är jag nästan lite inne på att färga det mörkt helt och hållet, vad tycker ni?

8 Kommentarer

  1. Jag tycker nog att du passar bäst i mörkt. 🙂

  2. Mörkt är fint men det du skrev om att färga det ”naturligt” blont tycker jag var en kanonidé. Fin är du hur som!

  3. Jag skulle just säga att håret såg väldigt snyggt och naturligt ut! 🙂

  4. anna, är du blond egentligen? jag vet inte vad din naturliga hårfärg är :0 men, jag skulle säga mörkt av någon form. vi som färgar håret mycket luras ofta in i naturliga blondiners fräsch-het, jag kan sitta och bygga riktiga luftslott av blont hår, att alla mina sunkiga dagar är över bara jag har det det där blonda svallet. men det är ju FEL. plus att det ofta är roligare att matcha kläder till mörkt hår! 🙂 men, man får göra preciiiiis som man vill med sitt hår 😉 trevlig helg!

  5. Jag tycker också du skall göra som du först tänkte med det naturligt blonda. Sedan om du inte trivs är det ju lätt som en plätt att bara färga över det. Tänkte bara att det är slitsamt för håret att ljusa upp ett mörkt hår om du skulle ändra dig åt andra hållet sedan.

  6. Tänk på att inte göra något för drastiskt innan bröllopet med håret, det gjorde jag och det var inte kul att se tillbaka på fotona- vänta tills du har frisörtid och be om råd! Blir fredagsglad när jag ser din färgsprakande klädsel! Trevlig helg på dej=)

  7. Ta fram bilder på alla färger du haft, jämför, vad gillar/-de du bäst själv?

    Själv är jag naturligt mörkblond men känner mig mest hemma i rött. Någon har sagt att ska du ha rött hår på ditt bröllop? hur ska du då se på de fotona när du blir gammal? jag brukar säga att jag vill ha rött, då har jag det. Punkt. Har tattueringar ockå, ska jag gömma dem då med? (hade jag aldrig planerat vad ngn än sa!). Nä men just, välj själv , bara du! (fast det tror jag du vet om redan 🙂 ). Grattis till bröllopet iaf, det kan man aldrig säga för mkt!

  8. Jag tycker att det är fint nu! Men å andra sidan passar du i de flesta hårfärger 🙂 Kanske lite mörkare blonda slingor i det? Hemskt är det då rakt inte!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...