Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färg!

apr 18, 2012 | Kläder | 3 Kommentarer

Jag har tappat sugen lite för att klä på mig nått fint, kanske beror det på att jag går upp så hiskeligt tidigt att min hjärna inte hunnit börja tänka än, eller för att jag fullkomligt hatar mitt hår och bara räknar dagarna tills jag har min frisörtid!

Jag är alldeles för ljushårig och det gör att jag ser ut som ett spöke i ansiktet men snart snart är det färgningsdags!
Dessutom är min foundation slut och jag tänkte prova på det här med att inte använda någon alls utan bara ha lite concealer under ögonen istället. Så det provade jag med idag.
Jag har en ganska snäll och medgörlig hy så då är det ju onödigt att kleta på tjocka lager smink när man inte behöver.
Vi får se hur länge jag står ut….

Jag är inte särskilt färgglad i mitt klädval idag, så det fick bli färg på detaljerna istället.
Kepsen har jag snott av Emil för att dölja lite av håret iallafall och skorna är ett av mina tio par converse. De här är utan tvekan det finaste paret!

 

Förresten har min svägerska skrivit ett långt inlägg med massvis med bilder från vår påskhelg i huset, kolla in det vettja!
Själv tog jag inte ett enda kort trots att hela familjen va på besök, jag hade väl fullt upp att va glad antar jag!

3 Kommentarer

  1. Åh, va snyggt med turkosa converse matchat med det svartvita!!! Du är jättefin=)

  2. Testa mineralsmink vetja 🙂 syns knappt, det ger mer en trevlig finish än en kletig clownmask 🙂 http://www.tikei.se/ brukar jag köpa hos. Supersnabba leveranser, och man får alltid med ett litet sminkprov av något slag.

  3. Jag vet exakt hur det känns! Frisörtid NU tack! Puss

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...