Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

maj 14, 2013 | Kläder | 2 Kommentarer

Det regnade ju idag när jag skulle cykla till jobbet, så jag kunde inte visa min bästa vintageklänning som utlovat. Men sagt är sagt, så här kommer en bild på den:

klänning

närbild

Ursäkta de dåliga mobilbilderna, hade inte kameran hemma. Den är köpt på en gammal affär som la ner, där de haft teaterkostymer och lite sånt. Vet inte alls hur gammal den är, antagligen hemmasydd då den inte har några lappar. Men visst är den fin?! Den är ännu bättre på, sitter sådär så det säger ”schoup” när dragkedjan går igen, ni vet känslan!
Ska visa så fort det blir lite bättre väder.

Såhär ser jag ut idag istället:

lila

* Kjol från H&M
* Kort tröja från Cheap Monday
* Ombrestrumpbyxor från Lindex
* Leopardskor från Lindex

2 Kommentarer

  1. Åh, vad jag gillar formen på den där tröjan!

  2. Ytterligare en perfekt outfit! Lila och lila liksom, och sen leopardskor på det. Jag vill också klä mig så.

    Och bröllopsdagsinlägget; tänk vad bra att din pappa hann vara med. Jag grät en skvätt när jag läste.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...