Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

maj 24, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Åh TACK för alla kommentarer om mässan, ni är ju för bra! Och hur gullig va inte du som kommenterade att jag också gör hjärtstartare, fast på mitt vis! Det ska nog bli min nya slogan. Tack!

Det har varit lärorika dagar och jag är mer än någonsin helt bomsäker på att mässor inte är min grej. Speciellt inte sådan ahär mässor. Formex däremot, det är grejer det!
Jag tror inte jag säljer på mässor, jag säljer på små möten där man dricker litevis med kaffe och pratar om viktiga saker. DÅ säljer jag.
Min coach säger att folk gör affärer lika mycket för att jag är bra som att jag är jag, det är ju en himla fin kommentar.
Fast jag känner mig som ett vandrande visitkort med mina prickiga byxor och fullklottrade armar. Men det behöver jag inga mässor för att visa upp.
Jag har ju er och ni ser mig ju varje dag!

Fast det var trevligt också såklart, festen i onsdags va absolut trevligast av allt, som det så ofta är. Speciellt kunden som åkte hem och bytte om, för att byta till en prickig fluga så han skulle matcha mina byxor!
Det var kunden som beställde kaninmaskinen i julas, och en kund som beställer en sådan sak, är ju helt klart en bra kund! (med fin fluga)


Såhär ser jag ut idag iallafall, tillbaka på kontoret och med helt vansinnigt mycket att göra!

äpplen

* Randig t-shirt från Marimekko
* Avklippta jeans från Gina Tricot (fast jag köpte dom på erikshjälpen)
* Skor från H&M som jag målat äpplen på
* Sjal i håret med körsbär, från Shock

4 Kommentarer

 1. När ni ska till Gotland, så här är ett tips på ett gulligt kafé http://56anscafe.se/ Dit är jag varje gång jag besöker Gotland!!!

 2. Du vinner helt klart på att ha din egen stil. Det är ju den som gör dig till den du är och det är annorlunda, väldigt färgglatt och outstanding. Det är ju därför jag tycker så mycket om din blogg också. Det är roligt att höra om människor som går sin egen stil och gör det på sitt alldeles egna vis. Lycka till och keep up the good work 🙂

 3. Jag totalälskar din klädstil! Det är så där jag vill klä mig, men jag har liksom inte idéerna för det och är för bekväm… Man blir lätt det när man jobbar med kids… Kan du inte skriva nåt inlägg om hur du hittar detaljer till dina outfits? Skulle vara jättekul att läsa! 🙂

 4. Världens finaste skor !! Såååå söta.
  Bra humörhöjare.
  Hade man på sig dem så kunde man bara sitta och vicka lite med benen
  på sin kontorsstol och vips bli på bra humör igen 🙂

  kram

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...