Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

maj 29, 2013 | Kläder | 2 Kommentarer

Nu håller jag på att packa ner mitt kontor, på fredag ska allt vara borta och kvar blir bara en vit liten kub. Fy vad trist för den som flyttar in efter mig som inte får ha några bananer på väggen!
Så det här blir nog en av de sista bilderna framför bananväggen. Sen vet jag inte riktigt hur det ska gå, fast reklambyrån har ju en fotograf så jag kanske får tvinga honom att fota mig vare dag, det hade ju varit nått det!

På tal om reklambyrån så är jag medbjuden på ölprovning med dom ikväll! Så himla roligt! Jag har aldrig provat öl förut, bara druckit den utan att tänka efter särskilt noga, så det ska bli spännande.

Såhär ser jag ut idag, somrigt värre och egentligen alldeles för blek för den här klänningen, men det är ju en värdslig sak!

ljusgulprick

* Gul klänning med vita prickar, Eriksjälpen (hela trettio kronor kostade den)
* Vita skor från H&M
(vitt linne under klänningen då den är alldeles för urringad för en ölprovning!)

2 Kommentarer

  1. Jättefin klänning! Sån hade jag också velat ha, dock är jag verkligen för blek. Jag tycker att du matchar den bra i färggrannhet. Lycka till med flytten!

  2. inte alls för blek för den klänningen! superfin både du och den och underbara tillsammans!:D

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...