Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

jun 11, 2013 | Kläder | 5 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag, sista dagen med det här håret för om en halvtimme har jag klipptid, så himla skönt med lite förändring!

prickig

* Prickig klänning, H&M
* Manchester jacka, Levi´s
* Platåskor, H&M
* Ray-ban
* Cykel, Monark

5 Kommentarer

  1. Sjutton gubbar vad snygg du var här! Gillar verkligen den här outfiten, blev riktigt glad i magen!

  2. Så somrigt och fint!!

  3. Tycker det det är en alldeles strålande fin cykel du har!

  4. Jag älskar din cykel! Har sett jätte många såna mwn vad heter den? (Full namn) skulle vilja ha en 🙂

    • Tack! Den heter Karin in the garden, från Monark

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...