Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

jun 25, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Idag är en mycket spännande dag på alla sätt och vis! Mer om det senare.
Såhär ser jag ut idag, kanske är det för att jag är färgglad idag som denna dagen tycks gå så himla himla bra?

prickar

* Gammal kjol från Åhlens
* Prickig tröja från Marimekko
* Sjal i håret från loppis
* Nya lackträskor från Öland

3 Kommentarer

  1. Wow! Vad snyggt! 🙂

  2. Så himla tjusig du är!

  3. Hej! Jag ska på bröllop i sommar och skulle så gärna vilja få tag i så fina skor! Tyvärr ska jag inte till Öland, men kan du berätta vad märket heter så kanske jag kan få tag i dem ändå?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...