Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

maj 22, 2014 | Kläder | 4 Kommentarer

Alltså vädret! Herregud! Funderar på att flytta ut alla block och papper och sitta i trädgården och jobba idag, det är ju synd att stänga in sig i källaren en sån här dag!
Idag har jag tecknat en bild åt Allers och är i full gång med att teckna en header. Älskar att teckna headers, det är så roligt att försöka få ihop en helhet och försöka fånga vad den personen handlar om.

Nu ska jag snart cykla in till stan för sushilunch och sen ska jag banne mig unna mig nått fint!
Såhär ser jag ut idag:

orangerandig

* Kjol från Monrow
* T-shirt från Bikbok
* Skor från Swedish hasbeens (köpte dom på loppis i helgen, oanvända för hundra spänn!)

4 Kommentarer

  1. Snygging!
    Ses om en vecka!

  2. Den kjolen och de skorna – SÅ snygga!! 🙂

  3. Vilket sandalfynd!!!

  4. Du är så snygg så det skriker om det!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...