Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

jul 2, 2015 | Kläder | 1 kommentar

Nu äntligen känns det som sommar på riktigt! När man kan gå utan strumpbyxor (det är ju galet att man knappt kunnat göra det en enda gång i juni!)
Varken jag eller Emil har semester än så för vår del är det inte hela världen om inte vädret varit jättefint, sålänge det är det när vi är lediga så är jag glad och nöjd.
Till dess jobbat jag för fullt med beställningar. Sommaren och vintern är min mest hektiska jobbperiod men jag tycker det är ganska skönt att sitta inne på kontoret nu när alla andra gått på semester.

När jag jobbat på bra så brukar jag unna mig något fint och allt som oftast innebär det en marimekkoklänning. Det känns liksom lite extra fint att få ha på sig dom sen, som att man verkligen förtjänat det.
Det här är min första, den köpte jag för flera år sedan i Köpenhamn. Tyckte den var så himla fin och kunde inte slita ögonen ifrån den, sen att den var mycket billigare än i Sverige var ju ett stort plus. Senare insåg jag att priset såklart var i danska kronor och att den kostade lika mycket som den brukar göra hemma, resten av resan visade mitt kort ”medges ej”. Aja, så kan det gå. Fin är den iallafall fortfarande, även om den kostade mig en mindre förmögenhet.

marimekko

1 kommentar

  1. Så himla ytlig kommentar men vill bara säga att det ser ut som en sån befrielse efter din operation. Har velat göra samma i flera, flera år och längtar tills den dagen jag kan få se ut som du gör nu!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...