Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

apr 10, 2013 | Kläder | 10 Kommentarer

Eftersom jag var så färglös igår så var jag tvungen att kompencera idag. Då blev det såhär:

apelsin

* Klänning från Erikshjälpen, hade ärmar från början men de har jag klippt av.
* Strumpbyxor från MQ
* Turkosa Converse
* Apelsin från Willys, av någon outgrundlig anledning med på bilden. Den är numera uppäten.

10 Kommentarer

 1. Ahh! Den klänningen alltså!

 2. Alltså HUR fort växer inte ditt hår?! Jag har sparat sen i somras och då hade jag ändå längre hår än dig och jag kan inte sätta upp en tofs utan att använda en hel hårspänneskarta! Avundet!

  • Haha ja det växer ganska fort men är ganska kort om jag inte har det uppsatt och ja, jag använder ungefär femtioelva hårnålar jag med!

 3. härligt!!

 4. apelsin. för att plocka upp färgen i strumpbyxorna (och blommorna i klänningen) såklart. intuitivt färgsinne?!

 5. hej ! ååh du ritar sååå fint och pysslar sååå fiiint !!!!! jag blir jätteinspirerad av allt du gör ! jobbar du bara som ilustratör eller något mer ? mvh niki

 6. För att den matchade outfiten så in i bomben bra och gjorde att allt såg så friskt och fräscht ut! Snygg du är och gör en annan glad bara av din outfit, tack för den 🙂

 7. Piffigt värre! 🙂

 8. Tror du att humöret kan bero på färgerna man har på sig? 🙂

 9. vilken underbar klänning!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...