Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

apr 15, 2013 | Kläder | 1 kommentar

Idag har jag gjort en massa vuxna saker, pratat om pengar och bokslut, träffat viktiga herrar och ska snart iväg på ett nytt spännande möte!
Roligt!

Såhär har jag sett ut idag:

ros

* Tröja med rosor, ursprungligen från H&M men jag har köpt den på Erikshjälpen
* Kjol från H&M
* Strumpbyxor från MQ
* Dr Martens

1 kommentar

 1. Hej
  Ramlade in på din blogg när jag såg länken hos Anine Bing.
  Har läst bakåt i den och jag gillar den mycket. Kommer att hamna bland favoriterna 🙂

  Vill först skicka en varm kram när jag läser vad du har gått igenom den senaste tiden med missfallet och din pappa.
  Din pappa verkade vara en jättefin man och jag förstår att du saknar honom fruktansvärt mycket.

  Du ritar underbara teckningar! Wow!!!

  Härligt att läsa att du har haft en underbar helg! Det var du värd.
  Kram Therese

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...