Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

apr 16, 2013 | Kläder | 6 Kommentarer

Jag tror jag har en ny favoritfärg minsann! Knallgul, det går ju inte att vara nere i den färgen! Senapsgul ser jag dock sjuk ut i så det måste vara den här skrikgula för att det ska funka.
Vilken är er bästa färg?
Mamma och jag brukar skoja om att hennes färg är beige och min färg är brun men jag tror nog egentligen att mina färg är lila, det är det jag är finast i men också den färg jag tycker allra sämst om. Lila är som en ickefärg tycker jag, kan inte riktigt få kläm på den färgen. Allra svårast har jag för syrenlila (förutom på faktiska syrener då!)

Ett tag hade jag dille på färgkombinationen turkost och mörkbrunt och hade det på allt (till och med väggarna i lägenheten) sen kom min oranga period, sen orange och rosa i kombination och nu är jag alltså tydligen inne i en gul period!

Såhär ser jag ut idag:

ljusgul

 

* Gul t-shirt från JC
* Kjol från H&M (den här kommer bli välanvänd kan jag lova!)
* Världens tunnaste vita strumpbyxor med vita prickar, present från Faster Snygg (har hudfärgade under för att inte frsya ihjäl)
* Vita tygskor med tjock sula från H&M
* Bubbelhalsband från Karins Konstgrepp

6 Kommentarer

  1. Vad lustigt, jag älskar lila. Det är den absolut finaste färgen om man frågar mig, men jag är också in i en gul period tror jag. Jag har aldrig gillat gult, men har börjat fastna för gula saker på senaste tiden. Jag är sjukt sugen på att sticka en ”glass-kofta” (en gul kofta med rosa ränder. ) Det kanske är våren som spökar? 🙂

  2. Så himla fint! En outfit man blir glad av, helt klart, inte minst för halsbandet ^^ Karin är smart hon.

  3. Strumpbyxorna + skorna – Så fint!

  4. Tjusigt!

  5. Visst är det så att man går igenom olika färger!
    Jag hade blått så mycket att jag blev kallad ”blåbäret” sen gick jag över mer till grön och blev då ”omoget blåbär” Sen har jag som du haft orange, rosa och röd period.

  6. Jag älskar lila sålänge den är mörk! Egentligen alla färger med mycket djup och must i, men mest lila. Och petroleumblått.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...