Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

apr 18, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag, med reafyndad outfit, både klänningen och strumpbyxorna.
Det spöregnar här och Emil frågade mig imorse, om det verkligen var en klänningsdag. Men jag tycker att alla dagar är klänningsdagar, oavsett väder!
Idag ska jag försöka masa mig iväg till Erikshjälpen och ska förbi banken och lämna in lite papper, sen ska jag köpa en stor ny duk, för jag har nämligen fått ett alldeles väldigt roligt uppdrag!

vinrödkl

* Vinröd klänning med rundad krage, H&M
* Vinröda strumpbyxor med oranga prickar, H&M
* Skor, Urban Outfitters

3 Kommentarer

  1. Visst blir man glad av att hitta fina klänningar på rea:) Denna passade dej ypperligt! Själv fyndade jag en häromveckan som jag fick för 149kr som tidigare kostat närmre 500kr. Nu vill jag gå ut och dansa i min nya klänning:D

  2. Trillade in här via googles bildsök efter jag vet inte vad men här blir jag kvar. Vilken inspirerande blogg du skriver! Och vad ärlig den känns. Och vad befriande med riktiga känslor även om det inte alltid är glädje, för det är ju så livet är. Om än på olika sätt för var och en av oss.

    Ha en bra fredag!
    Sofia

  3. Rätt, varje dag kan vara klänningsdag! Dock verkade jag inte riktigt fatta det i vinter. Men nu fattar jag! Och den där du har på dig är ju hur fin som helst.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...