Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

apr 19, 2013 | Kläder | 7 Kommentarer

Alltså Håkans nya skiva, herregud! Valborg går på repeat på mitt kontor!

Idag är det fredag minsann och jag är på strålande humör. Känns så himla roligt med nya kontoret, att man äntligen kan ha skinnjacka igen och att jag igår fick hem ett stort paket med nya målargrejer härifrån!

Såhär ser jag ut idag:

fläta

 

* Ny tröja med rosor från bikbok
* Kjol från H&M
* Strumpbyxor, Primark i London
* Skor, H&M
* Nytt låååångt hår (sitter med clips)

7 Kommentarer

  1. Så himla fin tröja!

    • Spring å köp, kostar 100 spänn på rean!

  2. Haha, sitter precis också och är alldeles till mig över Håkans nya! Vårens soundtrack!

  3. Så Fin i ditt lååånga hår!!! <3

  4. så fin du är <3 som en nyponros

  5. Fint! Allt är fint Anna! Tröjan, strumpbyxorna, fläta och så Håkan förstås!
    Ha en bra vecka 🙂

  6. Kan vara den finaste outfiten jag sett på länge. Och älskar tröjan!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...